Saturday, September 12, 2015

Aku Dapat Masuk U!

Assalamualaikum and Hai..

Lama giler tak update blog. Oke! cliche statement. Haha.
Ini kisah berzaman punya cerita, tak ada berzaman sangat. Salah satu impian aku untuk tahun ni ialah AKU NAK SAMBUNG BELAJAR untuk program ijazah. And alhamdulilah, Allah makbulkan doa aku dan impian aku terlaksana. Alhamdulilah again. Thanks Allah. Love You!

Aku dapat sambung belajar kat UiTM Shah Alam dalam kos Pengurusan Taman Dan Ameniti.

"Hey girl! What's that?"
"What the point of your course?"

Kalau nak tahu sangat, awak boleh search google. Kalau nak tahu lambat, awak tunggu aku update entry pasal course dengan lebih detail dan lanjut ya. :) 

Nak terangkan dalam entry ni, rasanya tak boleh lagi kot sebab aku pun tengah buat research pasal course aku. Apa yang aku boleh komen pasal course aku buat masa sekarang. Okelah. Macam best je course ni. Tu je komen aku :)

Being Mahasiswi?
Setakat ni oke lagi, tak ada masalah lagi. Tapi minggu pertama kedua, minggu yang memenatkanlah sebab banyak benda yang nak kena handle, nak daftar courselah, nak kena pi dengar taklimat lah apa lah. Still a fun.. Oke! Aku tipu! Haha. Tak fun.

Last, aku rasa tak terlambat lagi untuk aku wish tahniah kat semua orang yang dapat sambung belajar tak kiralah belajar kat mana mana pon. Tahniah sekali lagi. Belajar elok elok ladies and gentleman. Make your parents proud of you. Good luck, guys. :)  

No comments:

Post a Comment