Sunday, January 22, 2017

2K17, Happy with You

Assalamualaikum and Hai

This is my first entry in 2017. So what'up, guys? Hello guys. 
 In recent years, I'm the unlucky one who always cannot celebrate and being happy on Happy New Year.  Final exam dijalankan pada setiap awal tahun. Selalunya, 2hb dah paper. OMG! What should I do? Just enjoy with the final exam. Open the book. Read the book. That's all. 

In 2017, aku tak nak ada azam, impian, matlamat baru. Aku cuma nak achieve semua matlamat, azam tahun-tahun lepas. It like kuno ke kalau tak ada azam setiap tahun? Tak kan? Aku just nak 're-brand' semua azam-azam lama. Banyak sangat perkara yang aku tak achieve lagi. Doakan tau biar aku ada semangat untuk achieve apa yang aku nak. Amin!

Lagi satu, aku nak chill-relax-fun-enjoy-follow the flow untuk tahun ni. Apa yang datang untuk tahun ni, aku hadap je dengan matang.
Itu je wish aku untuk this year. 
Enjoy the 2017'step.:)

1 comment:

  1. Salam singgah sini dan follow :)

    btw jom join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete