Friday, July 15, 2016

Raya Ke Tak?

Assalamualaikum and Hai

It is not too late to say 
Selamat Hari Raya! 
Kaizhaijie Kuaile! 
Salam Aidifitri!
to all Muslims in the world.  

Hopefully, you and i happy and enjoy for this Aidilfitri. :)

Walaupun aku student uitm, aku still raya dengan penuh kegembiraan, kemakmuran, kesejahteraan, ketenangan dan kebahagiaan. Final exam yang tak habis lagi, letak tepi dulu, sorak bawah meja, duk situ diam diam. Raya setahun sekali je, Jadi hargailah raya anda. Habis raya, baca buku lee.

Orang lain duk syok raya lagi. Raya kelima, aku dah terdampar kat #uitmdihatiku ini, almaklumlah exam tak habis lagi.. Bertapa kat sini seminggu lagi untuk tiga paper. Back to normal. Buka buku, baca ulloss.. :)

Jealous juga lah tengok orang lain duk raya lagi, duk post gambar raya, posing-posing. Jealous kottt.. Tapi buat dek je lah. Hidup harus chill.

Wish me luck!
Selamat Hari Raya.
Mat Ri Ye! 

1 comment: