Monday, January 5, 2015

Segmen Kita Kawan by Aisyah Mazalan.

Assalamualaikum and hai, my silent reader.

Click here untuk join.
10 facts about Cik Dee
  • Suka sangat baca buku terutamanya majalah bermula dengan muka surat belakang.
  •  Pernah, tak guna phone selama setahun setengah, Form 4 till Form 5. (Syabas untuk aku, aku yang selama ni tak boleh hidup tanpa telefon, boleh bertahan tak guna telefon selama setahun setengah)
  • Pernah hilang kat pasar malam time umur 7 tahun.
  • Sangat-III geli dengan katak. 
  • Suka tengok cerita fighting daripada cerita romantic.
  • Tak pernah bercinta sepanjang hidup 19 tahun ni. (percayalah, haha)
  • Pernah minat kat someone tapi sebab minat kat dia, aku unfriend dia dalam facebook. (So funny, orang lain kalao minat duk usha-II, aku duk pi unfriend dia)
  • Aku ada lesen kereta tapi takut nak drive kereta.
  • Pernah menangis teresak-II masa berkhemah sekolah rendah sebab rindukan rumah.
  •  Pernah ponteng kelas. :P 

8 comments:

  1. hai. thanks sudi join yaa :) sama lah. masa kecik dulu selalu hilang kat pasar malam. lepastu menangis. hahaha. btw check senarai peserta yaa :)

    http://thebungapink.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-segmen-kita-kawan-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai. Don't mention it. wah, ada kawan ni. hilang kat pasar malam. High five. :)

      Delete
  2. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu dan join segmen yg ayu buat ye...heehee tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-kita-kawan-by-aisyah-mazalan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Ayu. Welcome to my blog. I'll lepak-II on blog. :)

      Delete
  3. Assalamualaikum...
    Dari segmen yg sama :)
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2015/01/kita-kawan-by-aisyah-mazalan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Fatihah. Welcome to my blog. I'll lepak-II on your blog. Happy Segmen. :)

      Delete